Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Λεξιλόγιο - Ένα σύντομο μήνυμα στους φίλους της Δημιουργία, Ξανά!

Ασπρόπυργος,
20 Ιουνίου 2012

""Όταν θέλεις να πρεσβεύεις το "νέο", δεν μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι με το λεξιλόγιο του "παλιού"."" 

Η σημαντική μέρα, εκείνη που θα μείνει στην ιστορία ως η νέα απελευθέρωση, ήταν η 6η Μαΐου. Η 17η Ιουνίου ήταν απλά η θλιβερή αντεπίθεση ενός συστήματος που πνέει τα λοίσθια και λίαν συντόμως θα είναι οριστικά & αμετάκλητα στο παρελθόν.

Ποιο είναι το σύστημα αυτό που αποτυχημένα αντεπιτέθηκε στις 17 Ιουνίου; Κανένα άλλο από το "Τρίγωνο της Αποτυχίας" που απαρτίζεται από την οικονομική ολιγαρχία και τα εργαλεία-μαριονέτες της, δηλαδή το "Πολιτικό" Σύστημα και τα Μέσα "Ενημέρωσης". Έκαναν ότι μπορούσαν αλλά ευτυχώς από τις 6 Μαΐου δεν υπήρχε επιστροφή. Το μιζοκόμμα ανέβασε τα ποσοστά του από το ~30% στο ~42%, έτη φωτός δηλαδή μακριά από το 80% και 85% την εποχή της παντοκρατορία του, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι απέχει λιγότερο από 3 χρόνια.

Πολύ περισσότερη αξία από το να αναλύσουμε την αιτία του αρνητικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου, έχει να αναλύσουμε την αιτία του ανεπανάληπτου θριάμβου της 6ης Μαΐου. Δικαιούμαστε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Όπως ξέρει κάθε άνθρωπος της δημιουργίας, η γνώση κρύβεται στη αποτυχία.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πετύχουμε. Είναι απόλυτη η βεβαιότητα του ότι θα πετύχουμε! Μοναδική προϋπόθεση είναι η μαζική, καθολική επιστροφή μας στην Πολιτική. Μια διαδικασία που ήδη ξεκίνησε και δεν έχει γυρισμό!

Πάντα αγωνιστικά και αισιόδοξα,

Ένας από αυτούς που ανέκτησαν την ιδιότητα του Πολίτη ψηφίζοντας τη Δημιουργίας, Ξανά!, 

Δημήτρης Γ.Ε. Τσίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ως τη Νίκη, Πάντοτε, Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Αγαπημένε Δάσκαλε Μιχάλη Χαραλαμπίδη, Ήταν Ιούνιος του 1996, διάβαζα μαθηματικά για τις πανελλήνιες εξετάσεις της επόμενης μέρας. Στιγμή ιερ...