Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στο Καρλόβασι της Σάμου!

Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση του φίλου Γιάννη Χαραλαμπίδη για να κάνω μια παρουσίαση εκ μέρους του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Virtual Trip στο 3ο Επιστημονικό Συμπόσιο«Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Πεδία επιχειρηματικότητας για νέους επιστήμονες πληροφορικής».

Πρέπει να πω ότι συνολικά η εκδήλωση αυτή ήταν για μένα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Είδα ένα περιφερειακό πανεπιστημιακό τμήμα με ενθουσιασμό και ενέργεια, όπου η κοινότητα είναι ολιγομελής και με προσωπική επαφή. Ιδανικό μείγμα για εξαιρετικά αποτελέσματα!

Για να είμαι ειλικρινής μου θύμησε το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όταν πήγα πρωτοετής το 1996... που φοβάμαι ότι - σε κάποιο βαθμό - έχει δυστυχώς χάσει αυτά τα χαρακτηριστικά και ίσως έχει μαζικοποιηθεί και αυτό, ομοιάζοντας στα Αθηναϊκά τμήματα...

Αγαπητοί φίλοι, ναι, στη Σάμο μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό για την Ελλάδα! Για την Πληροφορική, για την Παιδεία και για την Κοινωνία. Ας το βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όχι στην ανθρωποφαγία — Στήριξη στην Ελένη Αντωνιάδου

Ο Μάρτιος του 2017 ήταν ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για μένα καθότι πριν λίγες εβδομάδες είχα χάσει τον αγαπημένο μου πατέρα μετά από μα...